Waar heb je zin in?

Of wil je een groepsuitje organiseren?

Kitesurfen Hydrofoilen!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de kitesurfwereld staat niet stil!

Iedere kitesurfer kent het probleem, de dagen met lichte wind. Een grotere kite erbij, een groter board, we proberen van alles om te kunnen varen. Maar met die grote kite en dat grote board is het niet eens zo fijn kiten eigenlijk… Hydrofoilen is de oplossing! Met een windkracht 3 a 4 kun je een zelfde adrenaline stoot krijgen als met de sterke wind dagen. Een hydrofoil, is een vleugel die aan een lange mast bevestigd is.

 

Hydrofoilen is een compleet nieuwe ervaring met kitesurfen! Ook al ben je de beste kiter, het zal in het begin niet gemakkelijk zijn om te beginnen met foilen. Daarom hebben wij een speciaal set om te leren foilen, je begint eerst met een kortere mastlengte. Je zal merken dat een korte mast de uitkomst is om gewend te raken aan de foil.

 

De volgende stap is het verlengen van de mastlengte, doormiddel van deze set kan je al binnen 6-8 uur op de foil staan en je eerste meter boven het water vliegen!

 

Neem contact met ons op om een hydrofoil les te boeken.

Longboarden skate

Longboarden, skaten oftewel longboarden op een net iets langer skateboard!

Wij leren jou de basis stappen van het longboarden, we beginnen op een locatie net iets buiten Cadzand. Een locatie waar we geen last hebben van verkeer, geen fietsen of auto’s die ons in de weg kunnen zitten. Op een goed stukje asfalt geven wij jou de eerste instructies hoe je het balans zal vinden op een longboard, er bestaat altijd de kans dat je zal kunnen vallen! Dus daarom krijg je complete bescherming van ons, knie, elleboog, pols en hoofd bescherming.

 

De longboardlessen zijn geschikt vanaf 8 jaar, bekijk ons zomer rooster wanneer jij kan beginnen!

Cadzand-Bad is een van de mooiste plekken in Nederland om te sporten

Wandelroutes

Wandelen in Cadzand-Bad en omgeving is wandelen door een schitterend natuurgebied. Hoewel het Zwin niet overal toegankelijk is voor publiek, kunt u met een wandeling over de duinen het prachtige natuurgebied goed verkennen. Neem een verrekijker mee om de prachtige vogels te spotten. Naast een wandeling over de duinen is een wandeling over het meer dan 11 kilometer lange strand ook een aanrader. Bij laagwater kunt u er ook voor kiezen om vanaf het strand van Cadzand-Bad naar Knokke te wandelen.

Heilzame badplaats

Cadzand-Bad heeft het predicaat Heilzame Zeebadplaats dragen. Een badplaats krijgt deze onderscheiding alleen als het zeewater, het klimaat en de bodemproducten heilzaam zijn verklaard. Heilzaam, magnesiumrijk zeewater is een uitstekend middel tegen psoriasis of andere huidproblemen. Het aangename milde klimaat bij Cadzand-Bad maakt Zeeland geschikt voor toeristen van alle leeftijden en vormt een pré voor mensen die zoeken naar een plaats om gewicht te verliezen. De stabiele luchtvochtigheid in de regio is ideaal voor mensen met luchtwegproblemen.