Cadzand-Bad

Ben je op zoek naar een leuk uitje in de omgeving van Terneuzen of Cadzand-Bad?

Of dit nu met je vrienden, collega’s of team is bieden wij al onze activiteiten op maat aan.

 

Je kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  • powerkiten
  • suppen
  • longboarden
  • GPS tocht
  • Boogschieten
  • XL games

 

Er zijn een aantal nieuwe activiteiten dit seizoen erbij gekomen, zoals GPS tocht, boogschieten en XL games. Deze zijn momenteel gebaseerd op locatie Terneuzen, maar vanaf September ook in Cadzand mogelijk!

Neem contact met ons op en wij vullen jullie dag naar wens in!

Suppen

Stand Up Paddle tocht door het mooi zeeuws vlaams landschap, de kreek in Terneuzen heeft een verrassend mooi stuk natuur. Het vetrekpunt is vanaf deze brug, na een korte uitleg gaan we direct het board op, je zal zien dat je al na een aantal minuten kan staan op het Sup-board met je paddel in je handen! Nu is het alleen nog maar genieten van deze mooie tocht.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar tot… Een tocht duurt ongeveer 2uur, afhankelijk van de wind zal de intensiteit van het Suppen worden bepaald. Er bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat je in het water kan vallen, kleed je hier op! Neem wat te drinken mee voor onderweg, dit kunnen we gemakkelijk voor op de sup bevestigen!

Duur activiteit: 2uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

Powerkiten

Powerkiten 

Ervaar de kracht van de wind met powerkiten!

Wij hebben veel verschillende soorten en maten matrasvliegers, 2, 3 en 4 lijns, te besturen met handles, een bar of met een trapeze!

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar tot… In een powerkite clinic leren we je hoe je moet omgaan met een matras kite. Deze kites kunnen veel kracht genereren doormiddel van de wind, wij leren je op een veilige manier deze kracht te controleren!

Duur activiteit: 1,5uur

Tarieven

vanaf 3 personen

€65,-

Boogschieten

Met boogschieten heb je een goede concentratie nodig in combinatie met een vaste hand en een scherp oog probeer je zoveel mogelijk punten te scoren, over verschillende rondes zal de meest constante schutter naar voren komen. Je zal je verbazen dat niet altijd de jongste en meest sportieve met de winst ervan door kan gaan!

Na een duidelijke introductie is het nu aan jou om de pijl en boog in handen te nemen. We leren je de basistechnieken in een aantal oefenrondes voordat we met een competitie beginnen. Ook al ben je niet de beste schutter en zal je misschien niet kunnen winnen, er is voor iedereen sprake van een succesbeleving doordat de individuele scores veel verbeteren tijdens het schieten.

Duur activiteit: 1,5uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

XL Games

Leuke spellen die net een maatje groter zijn dan je gewend ben! Deze spellen zijn perfect te combineren met een van onze andere activiteiten, ze zijn niet zo intensief dus echt voor iedereen geschikt. Spellen zoals Jenga, mikado, en balanspellen allemaal stukken groter dan je ze altijd gekend hebt! Wie heeft er een goede vaste hand en durft een risico te nemen? Concentratie en inzicht komen goed van pas!

De spellen hebben maar een korte introductie nodig, wil je in teamverband strijden of wil je gewoon met een leuk gezelschap een gezellig spel spelen dan is dit de ideale activiteit.

We hebben verschillende xl games die we in een pakket combineren zodat er een leuke variatie is en je met meerdere gelijktijdig deze spellen kan spelen!

Duur activiteit: 1,5 uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200