Terneuzen

Op zoek naar een leuk uitje omgeving Terneuzen?

Plan een leuk uitje met je collega’s, vriendengroep of team!

 

Je kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  • Suppen
  • Boogschieten
  • GPS-tocht
  • XL-games
  • Longboarden

 

Neem contact met ons op en wij vullen jullie dag naar wens in!

Stand Up Paddel

SUP

Stand Up Paddle tocht door het mooi zeeuws vlaams landschap, de kreek in Terneuzen heeft een verrassend mooi stuk natuur. Het vetrekpunt is vanaf Brasserie De Kraag, na een korte uitleg gaan we direct het board op, je zal zien dat je al na een aantal minuten kan staan op het Sup-board met je paddel in je handen! Nu is het alleen nog maar genieten van deze mooie tocht.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar tot… Een tocht duurt ongeveer 2uur, afhankelijk van de wind zal de intensiteit van het Suppen worden bepaald. Er bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat je in het water kan vallen, kleed je hier op! Neem wat te drinken mee voor onderweg, dit kunnen we gemakkelijk voor op de sup bevestigen!

Duur activiteit: 2uur

 

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

 

Boogschieten

BOOGSCHIETEN

Met boogschieten heb je een goede concentratie nodig in combinatie met een vaste hand en een scherp oog probeer je zoveel mogelijk punten te scoren, over verschillende rondes zal de meest constante schutter naar voren komen. Je zal je verbazen dat niet altijd de jongste en meest sportieve met de winst ervan door kan gaan!

Na een duidelijke introductie is het nu aan jou om de pijl en boog in handen te nemen. We leren je de basistechnieken in een aantal oefenrondes voordat we met een competitie beginnen. Ook al ben je niet de beste schutter en zal je misschien niet kunnen winnen, er is voor iedereen sprake van een succesbeleving doordat de individuele scores veel verbeteren tijdens het schieten.

Duur activiteit: 1,5uur

 

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

 

GPS-tocht

GPS-tocht

De natuur is ons speelveld!

Ga er op uit met een gps en ga de strijd aan met het ander team. Onderweg probeer je met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen, denkwerk, behendigheid en samenwerking zijn van groot belang. Met gps coordinaten ga je samen met je team een bepaalde route afleggen zo kom je op verschillende punten waar je opdrachten uit gaat voeren.

Na een korte introductie wordt de groep in teams verdeeld, per team is er een persoon die de gps bediend en verantwoordelijk is om de coordinaten in te voeren. Met een team van maximaal 8 personen ga jij de strijd aan. Werk samen denk samen en verzamel zoveel mogelijk punten!

Duur Activiteit: 2,5 uur

 

Tarieven

vanaf 8 personen

€180

 

XL-games

XL-games

Leuke spellen die net een maatje groter zijn dan je gewend ben! Deze spellen zijn perfect te combineren met een van onze andere activiteiten, ze zijn niet zo intensief dus echt voor iedereen geschikt. Spellen zoals Jenga, mikado, en balanspellen allemaal stukken groter dan je ze altijd gekend hebt! Wie heeft er een goede vaste hand en durft een risico te nemen? Concentratie en inzicht komen goed van pas!

De spellen hebben maar een korte introductie nodig, wil je in teamverband strijden of wil je gewoon met een leuk gezelschap een gezellig spel spelen dan is dit de ideale activiteit.

We hebben verschillende xl games die we in een pakket combineren zodat er een leuke variatie is en je met meerdere gelijktijdig deze spellen kan spelen!

Duur activiteit: 1,5 uur

 

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

 

Longboarden

Longboarden

Skaten op een lang board.. Longboarden! De boards zijn net wat langer dan een traditioneel skateboard, doormiddel van de lengte zijn de boards zeer stabiel en kan je er gemakkelijk op cruisen. Wanneer we gaan longboorden zorgen we ervoor dat we goed ingepakt zijn tegen het vallen, een helm, knie en elleboog bescherming is voor het skaten vanzelf sprekend.

Eerst zal je de basis stappen gaan leren, welk been is voor en met welk been gaan je afzetten? Na wat oefenen met je balans en een klein parcours af te leggen ben je klaar om een tochtje te maken met je groep vrienden! Longboarden is de coolste activiteit voor jouw kinderfeestje!

Duur activiteit: 1,5 uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200