Ben je op zoek naar een leuk uitje in de omgeving van Cadzand-Bad of Terneuzen?

 

Of dit nu met je vrienden, collega’s of team is bieden wij al onze activiteiten op maat aan.

Wij kunnen u een compleet arrangement aanbieden in samenwerking met Strand Paviljoen De Zeemeeuw in Retranchement en Brasserie De Kraag in Zaamslag.

 

Je kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  • Suppen
  • Powerkiten
  • XL-Games
  • Longboarden

Neem contact met ons op en wij vullen jullie dag naar wens in!


Voor een stand up paddle ervaring bent u bij Cadzand Sports aan het juiste adres! Wij bieden tochten aan op de mooiste plekjes, op locaties waar u anders nooit zal komen. 

Vanaf 8 personen kunt u bij ons een suptocht boeken, Wij bieden sup tochten aan in Cadzand-bad /  Retranchement en op de kreek in Terneuzen / Zaamslag.

Suppen is ideaal voor zowat alle leeftijden vanaf 13/14 jaar, omdat wij voornamelijk op vlak water suppen is het zeer laagdrempelig. De boards zijn zeer stabiel en je zult zien dat je binnen enkele minuten de balans op het board weet te vinden.

Individueel suppen? Volg ons op facebook en ga mee op een van onze tochten!

Duur activiteit: 2uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

Wil je graag leren vliegeren, of hoe wij het ook wel noemen powerkiten?

Wij hebben veel verschillende soorten en maten matrasvliegers, 2, 3 en 4 lijns, te besturen met handles, een bar of met een trapeze!

Met een ervaren instructeur krijg je de juiste instructies en begeleiding om het powerkiten onder de knie te krijgen. Wij kiezen voor jou de juiste maat en soort vlieger, hierin is een groot aanbod dus het is en blijft keer tot keer gevarieerd en uitdagend! Je krijgt ongeveer 30 tot 40 minuten instructie, dit is voldoende om zelfstandig verder te kunnen gaan. Na deze instructie kunt u nog een half uur zelfstandig aan de slag en ervaren wat een powerite kan!

Duur activiteit: 1,5uur

Tarieven

vanaf 4 personen

€80,-

------------------

Prive sessie 2 personen

1uur €50,-

 

Leuke spellen die net een maatje groter zijn dan je gewend ben! Deze spellen zijn perfect te combineren met een van onze andere activiteiten, ze zijn niet zo intensief dus echt voor iedereen geschikt. Spellen zoals Jenga, mikado, 4 op een rij,  allemaal stukken groter dan je ze altijd gekend hebt! Wie heeft er een goede vaste hand en durft een risico te nemen? Concentratie en inzicht komen goed van pas!

De spellen hebben maar een korte introductie nodig, wil je in teamverband strijden of wil je gewoon met een leuk gezelschap een gezellig spel spelen dan is dit de ideale activiteit.

We hebben verschillende xl games die we in een pakket combineren zodat er een leuke variatie is en je met meerdere gelijktijdig deze spellen kan spelen!

Duur activiteit: 1,5uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200,-

Skaten op een lang board.. Longboarden! De boards zijn net wat langer dan een traditioneel skateboard, doormiddel van de lengte zijn de boards zeer stabiel en kan je er gemakkelijk op cruisen. Wanneer we gaan longboorden zorgen we ervoor dat we goed ingepakt zijn tegen het vallen, een helm, knie en elleboog bescherming is voor het skaten vanzelf sprekend.

Eerst zal je de basis stappen gaan leren, welk been is voor en met welk been gaan je afzetten? Na wat oefenen met je balans en een klein parcours af te leggen ben je klaar om een tochtje te maken met je groep vrienden! Longboarden is de coolste activiteit voor jouw kinderfeestje!

Duur activiteit: 1,5 uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200