Ben je op zoek naar een leuk uitje in de omgeving van Cadzand-Bad?

 

Of dit nu met je vrienden, collega’s of team is bieden wij al onze activiteiten op maat aan.

De activiteiten worden gegeven op het strand aan paviljoen de Zeemeeuw, en suppen doen we op het kanaal dichtbij Cadzand.

 

Je kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  • Suppen
  • Powerkiten
  • Archery tag
  • Bamboestieken
  • Golfsurfen
  • Longboarden

Neem contact met ons op en wij vullen jullie dag naar wens in!


Voor een stand up paddle ervaring bent u bij Cadzand Sports aan het juiste adres! Wij bieden tochten aan op de mooiste plekjes, op locaties waar u anders nooit zal komen. 

Vanaf 8 personen kunt u bij ons een suptocht boeken, Wij bieden sup tochten aan in Cadzand-bad /  Retranchement en op de kreek in Terneuzen / Zaamslag.

Suppen is ideaal voor zowat alle leeftijden vanaf 13/14 jaar, omdat wij voornamelijk op vlak water suppen is het zeer laagdrempelig. De boards zijn zeer stabiel en je zult zien dat je binnen enkele minuten de balans op het board weet te vinden.

Individueel suppen? Volg ons op facebook en ga mee op een van onze tochten!

Duur activiteit: 2uur

Start Tarief:

€250

(10 Personen)

Ieder extra persoon  + €25

 

Wil je graag leren vliegeren, of hoe wij het ook wel noemen powerkiten?

Wij hebben veel verschillende soorten en maten matrasvliegers, 2, 3 en 4 lijns, te besturen met handles, een bar of met een trapeze!

Met een ervaren instructeur krijg je de juiste instructies en begeleiding om het powerkiten onder de knie te krijgen. Wij kiezen voor jou de juiste maat en soort vlieger, hierin is een groot aanbod dus het is en blijft keer tot keer gevarieerd en uitdagend! Je krijgt ongeveer 30 tot 40 minuten instructie, dit is voldoende om zelfstandig verder te kunnen gaan. Na deze instructie kunt u nog een half uur zelfstandig aan de slag en ervaren wat een powerkite kan!

Duur activiteit: 1,5uur

Tarieven

vanaf 4 personen

€100,-

ieder extra persoon + €25

------------------

Prive sessie 2 personen

1uur €65,-

 

Neem het als teams tegen elkaar op! Wij verzorgen je de bouwmaterialen en ieder team probeert een zo hoog mogelijke toren te bouwen.

We geven instructies en een misschien ook wel een klein voorbeeld hoe je een start kan maken.

Overleg met je team wat de juiste tactiek gaat zijn, hoe kom je zo hoog mogelijk en niet gehad onbelangrijk.. Kan het bouwwerk ook blijven staan?!

Duur activiteit: 1,5uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€220,-

Ieder extra Persoon + €10,-

 

Archery Tag

Archery Tag is een spannend en avontuurlijk spel dat perfect is voor teambuildingactiviteiten. Bij ons bedrijf in Cadzand kun je dit opwindende spel op het strand spelen of op een locatie naar keuze, zoals een gymzaal of sportveld. Gewapend met speciale pijlen met zachte rubberen punten en boogschietuitrusting, ga je de strijd aan met je collega's of vrienden. Het vereist strategie, communicatie en teamwork om als winnaar uit de bus te komen. Neem vandaag nog contact met ons op om je Archery Tag-evenement te plannen en een onvergetelijke ervaring te beleven.

 

Duur activiteit: 2uur

 

Vanaf:  €400

10 Personen, ieder extra persoon + €20

Golfsurfen

Golfsurfen aan de Zeeuwse kust! Er staan met regelmaat leuke golven om te leren golfsurfen! Golfsurfen is natuurlijk al een zeer bekende sport, en dankzij het moderne goede materiaal is het een zeer toegankelijke sport geworden. 

In de branding aan het zwin leren wij je eerste meters surfen, eerst op het strand bespreken we de condities en bereiden we ons voor op de juiste paddel techniek op het board!

Samen duiken we de golven in en proberen we de eerste golven te varen, het is vallen en opstaan maar een zeer leuke ervaring wanneer je kan staan!

 

Wij richten ons op privé lessen en kleine groepjes van max 4 personen, ideaal voor families!

Duur activiteit: 1,5uur

1 Surfer: €80 

2 Surfers : €110

3 Surfers : €140

4 Surfers : €160

Skaten op een lang board.. Longboarden! De boards zijn net wat langer dan een traditioneel skateboard, doormiddel van de lengte zijn de boards zeer stabiel en kan je er gemakkelijk op cruisen. Wanneer we gaan longboorden zorgen we ervoor dat we goed ingepakt zijn tegen het vallen, een helm, knie en elleboog bescherming is voor het skaten vanzelf sprekend.

Eerst zal je de basis stappen gaan leren, welk been is voor en met welk been gaan je afzetten? Na wat oefenen met je balans en een klein parcours af te leggen ben je klaar om een tochtje te maken met je groep vrienden! Longboarden is de coolste activiteit voor jouw kinderfeestje!

Duur activiteit: 1,5 uur

Tarieven

vanaf 8 personen

€200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UNDER CONSTRUCTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

één activiteit

Aanbod

Suppen

Powerkiten

Beschrijf de service die je wilt vermelden. Of voel je vrij om de inhoud aan te passen met de werkelijke informatie die je wilt schrijven.

Archery tag

Schrijf een beschrijving voor deze subkop of wijzig deze naar wens.

Mountainbike

bamboe challenge

longboarden

Combo activiteiten

Combo

Suppen + Powerkite

Suppen + Archery Tag

Beschrijf de service die je wilt vermelden. Of voel je vrij om de inhoud aan te passen met de werkelijke informatie die je wilt schrijven.

Powerkite + Archery Tag

Powerkite + Bamboe challenge

2 wieler + 1 activiteit

2 wieler + 2 activiteiten

Budget

Budget

Bamboe challenge

Mountainbike tocht

-

Groep challenge

Kids

Kids

Longboarden

Powerkiten

suppen

Bamboe challenge

-

adventure games