Vincent Loof

Eigenaar Cadzand Sports

Cadzand Sports is ontstaan vanuit mijn passie kitesurfen, wat eerst als hobby begon is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op het mooiste stukje in het leven..! Beachlife! 

Onze passie overbrengen, zodat iedereen een onvergetelijke ervaring meekrijgt van dit mooie stukje kust gebied in Cadzand. Kitesurfen, suppen, powerkiten, bootcamps en nog veel wat er nog komen gaat!

 

SEA YOU ON THE BEACH

Loïc De Koninck

Hoofdinstructeur Kitesurfen

 

Loïc is al een aantal seizoenen actief voor Cadzand Sports, zijn motivatie en passie voor lesgeven zal iedere cursist bij ons zeker niet zijn ontgaan.

Hij heeft de bewuste keuze gemaakt om dit strandleven te leiden, er zitten lange dagen tussen maar hij geniet van iedere minuut op het strand.

Geduldig, energiek en  100% passie voor de sport.

 

Cedric Gillissen 

Instructeur Kitesurfen

Cedric kent Cadzand en omgeving beter dan de standaard local, van jongs af aan iedere zomer te vinden aan de Kust. Zijn 2de thuis.. of 1e..?

Nu dat Cedric klaar is met zijn studie Neurobiologie geniet hij van zijn laatste zomer als 'student' en staat hij het gehele seizoen klaar om kitesurflessen te geven. We zijn bang dat dit Cedric's laatste seizoen bij Cadzand Sports zal zijn..!

Geduld is Cedric zijn 2de naam, stress is iets wat we bij Cedric op het strand nog niet hebben gezien.