Vincent Loof

Eigenaar Cadzand Sports

Cadzand Sports is ontstaan vanuit mijn passie kitesurfen, wat eerst als hobby begon is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op het mooiste stukje in het leven..! Beachlife! 

Onze passie overbrengen, zodat iedereen een onvergetelijke ervaring meekrijgt van dit mooie stukje kust gebied in Cadzand. Kitesurfen, suppen, powerkiten, bootcamps en nog veel wat er nog komen gaat!

 

SEA YOU ON THE BEACH

Chris G

Free lance instructeur

Chris Piloot, zo weten we over wie we het hebben!

In de Corona periode kon er maar weinig gevlogen worden, dus zocht Chris naast zijn vaste baan een nieuwe uitdaging om zijn jaren lange kennis over te brengen.

Zijn ervaring en kalmte geven een vertrouwd gevoel, dit zie je terug in de kitesurflessen je voelt je veilig in combinatie met de juiste uitleg die zorgen voor een goede progressie!

 

 

Sem Jongman

Instructeur Kitesurfen

De enige echte locale kitesurfer uit Cadzand!

Een talent die iedere sessie zichtbaar beter wordt, vaart met goede controle en weet het luchtruim onveilig te maken!

Sem is in 2021 begonnen met kitesurfles geven, komend seizoen zal hij met regelmaat klaar staan om zijn kennis over te brengen. Jong en vol energie, een van de talenten van de toekomst!

 

 

Tale Soeting

De beachboy! Vanaf een jaar of 12 is hij begonnen met kitesurfen, maar kleine mannen worden groot!

Nu is Tale 16 en begint hij dit seizoen als kitesurfinstructeur bij Cadzand Sports! Hij heeft dus heel wat kitesurf ervaring op kunnen doen in de afgelopen jaren.

Een zeer sociaal en vriendelijke gast!

Komende jaren zien we Tale hopelijk fijn doorgroeien in Cadzand Sports!

 

 

 

Ben

Nathan

Anthony

Job